RoomMates muurstickers

Decorate in Seconds met RoomMates muurstickers!!

De gemakkelijkste, snelste, voordeligste en ‘coolste’ manier om elke kamer een ‘extreme make – over’ te geven.

Welkom in de wondere wereld van RoomMates! RoomMates is de voornaamste ontwerper en producent van zelfklevende decoratie produkten, die u in staat stellen om elke kamer in ’n oogwenk om te toveren.

Wij bieden de breedste collecties decoraties aan!

Van Dinosaurussen tot Piraten, van Prinsessen tot Sprookjes en Vlinders,
Van Kinder- tot Tienerkamers; Wij bieden de breedste keuze voor KinderDecoraties en bieden praktisch alle populaire decoratie-themas voor elke Kinderkamer.
Onze “Deco”-collecties bieden u de mogelijkheid om de muren van elke kamer te verlevendigen. Zie onze Keuken- en Badkamer dessins of onze vele dessins die u in uw gehele huis kunt gebruiken.

Wij leveren in de Benelux alle Disney Characters, zoals Frozen of Violetta, alsmede Marvel, StarWars, Nintendo, the Minions, Woezel&Pip, Bumba & Bobo.

RoomMates is zeer geschikt voor tijdeliijke decoratie, zoals bijv. met de Kerst- en Seizoens-themas.
U kunt de decoratie weer tijdelijk opbergen, door het op het basisblad terug te plaatsen voor gebruik in het volgende jaar.

Alle RoomMates zelfklevende decoraties zijn keer op keer verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
Voor goed resultaat, lees altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzigingen!

Veel plezier met het decoreren van elke glade, droge of schone oppervlakte: RoomMates is veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accesoires, laptop-covers, tegels, ramen, spiegels, etc., te decoreren.

RoomMates is absoluut de beste oplossing voor ‘n snelle en succesvolle Room “Make-over!”.

Dus RoomMates Muurstickers

Decorate in Seconds

en … altijd weer verwijderbaar en verplaatsbaar !